Запланований на червень другий український мікрохвильовий тиждень (IEEE Ukrainian Microwave Week), який мав пройти у Харківському національному університету імені В. Н. Каразіна цього року, був вимушено перенесений на листопад та оргкомітет все ще сповнений бажання організувати його на високому рівні.
Український Мікрохвильовий Тиждень організований, щоб об’єднати кілька міжнародних конференцій, семінарів і симпозіумів з мікрохвиль, антен і радарів, які традиційно проводяться в Україні. У результаті у 2020 році чотири конференції IEEE (MSMW, ICATT, MRRS та UWBUSIS) були об’єднані в одну спільну подію IEEE Ukrainian Microwave Week. У 2022 році до Тижня також приєдналася ще одна конференція IEEE – DIPED.

У центрі уваги тижня 2022 року – мікрохвилі, міліметрові та субміліметрові хвилі, теорія та методи антени, радар і дистанційне зондування, надширокосмугові та ультракороткі імпульсні сигнали, електромагнітні прямі та обернені задачі, електромагнітна теорія, геомагнетизм та акустика.
Секція IEEE Ukraine, добре знаючи складну економічну ситуацію в Україні цього року, зробила участь у конференціях IEEE Ukraine 2022 для українців безкоштовною. Потрібно лише заповнити форму заявки, розміщену на сайті Тижня.
Кінцевий термін прийняття анотацій 16 вересня 2022.