30opkho0130 січня на майдані Конституції в Харкові відбувся мітинг, організований Об’єднанням профспілок Харківської області за неприйняття антиконстутційних, антисоціальних законів України «Про працю» та інших.

Ця акція протесту відбулася згідно рішення Всеукраїнського профспілкового Віча, що проходило в Києві 16 січня цього року. Вимагати від влади відкликати антинародні проекти законів про працю, соціальне забезпечення та профспілкову діяльність вийшли понад дві тисячі спілчан області. Під гаслами «Відстоюй своє право на працю негайно!, «Не стань рабом свого права на працю! Живи достойно!», «Безправна людина – це бідна людина і бідна країна!»

30opkho02

30opkho03

Учасниками заходу було прийнято та підтримано в Резолюцію мітингу на підтримку та виконання Резолюції Всеукраїнського ВІЧЕ профспілокна захист трудових і соціально-економічнихправ людини праці, текст якої передано представникам Сторін соціального діалогу в області.

На мітингу були присутні, також, представники первинних профспілкових організацій, які входять до складу Харківської регіональної організації профспілки НАН України (див. фото)

30opkho04 30opkho05 30opkho06
30opkho07 30opkho08 30opkho09