LybidСанаторій «Либідь» Трускавець запрошує до себе на лікування та відпочинок всіх бажаючих. Трускавець – унікальний цілорічний бальнеологічний курорт України, що знаходиться в екологічно чистій зоні передгір’я Карпат на відстані 100 км. від міста Львова. Між Трускавцем та Львовом курсують електропоїзди, автобуси, марштутні таксі.

Трускавецький санаторій «Либідь» розрахований на 60 місць. У корпусі санаторію компактно розташовані: спальний відділ, їдальня, лікувально-діагностичне відділення, бювет мінеральних вод.
Санаторій запрошує на лікування хворих із захворюваннями печінки, жовчовивідних шляхів та нирок, сечокам’яною хворобою, мочесолевим діатезом, хронічний пієлонефрит, цукровий діабет (легка та середня ступінь тяжкості), остеохондрозом хребта.
У вартість путівки входить проживання, трьохразове харчування (заказна система) і лікування.
Лікування включає:

  • прийом лікаря,
  • УЗД по профілю захворювання (печінка або нирки),
  • питтєве лікування,
  • озокеритотерапія,
  • мінеральні ванни,
  • фізіотерапевтичні процедури (діодінамотерапія, електрофорез, магнітотерапія, ультразвукова терапія, УВЧ, д’арсанваль, інгаляції, тубус-кварц),
  • масаж (10 хвилин),
  • аромотерапія.

Процедури надаються через день протягом всього періоду перебування в санаторії (крім неділі).
Підводний душ масаж – 300 грн. за процедуру, масаж- 100 грн. за додаткову процедуру (10 хвилин) та гідроколонотерапія – 300 грн за процедуру.

Санаторні путівки реалізуються для юридичних та фізичних осіб за гривні України, євро і долари США, по безготівковому розрахунку.

Звертаємо увагу, що кожен відпочиваючий додатково на місці при поселенні сплачує туристичний збір за кожну добу перебування в санаторії.

Всі номери з вигодами (умивальник, душова кабіна або ванна, туалет, холодильник, телевізор, кабельне телебачення, Wi-Fi інтернет).
До послуг відпочиваючих: лабораторія, гідроколонолазеротерапія, ультразвукова діагностика, комп’ютерна електрокардіографія, кабінет масажу, більярд, туристичні екскурсії.

Договір купівлі-продажу путівок на санаторно-курортне лікування.
Контактна інформація:
lybid.san@gmail.com
санаторій “ЛИБІДЬ”
82200, Україна,
м. Трускавець,
вул. Данилишиних,50
Україна, 82200
(03247) 5 000 5
(03247) 5 000 7
директор (067) 333 95 77
менеджер по бронюванню (067) 333 94 77

Додатково:
Повідомляємо Вам що найближче розташування СПА до санаторію «Либідь» – 300м.

Окрім цього, пропонуємо проживання та харчування у готелі «Згадка» в центрі м. Трускавець.
Вартість за добу з однієї особи від 625,00 грн. Найближче розташування СПА до готелю «Згадка» -50м.
Для додаткової інформації звертайтеся за тел. 0987217700 – Василь Степанович